Tinderul ortodox: A fost lansată o aplicație de matrimoniale pentru creștini ortodocși

  • O nouă aplicație de matrimoniale se adresează creștinilor ortodocși „practicanți”.
  • „Cetatea Creștină” este o platformă de matrimoniale pentru creștinii ortodocși care vor să-și găsească jumătatea. 
  • În descrierea serviciului de matrimoniale este precizat că singurul scop al aplicației este căsătoria.

O nouă aplicație de matrimoniale a fost lansată. Aceasta se adresează creștinilor ortodocși „practicanți”. „Cetatea Creștină” este o platformă de matrimoniale pentru creștinii ortodocși care vor să-și găsească jumătatea. 

Descrierea de pe site amintește că această aplicație este neconvențională. „Acesta nu este un site matrimonial obișnuit. Scopul anunțurilor este unul singur: căsătoria. Între creștini. Criteriile de căutare sunt altele. Considerăm ca diplomele, averea sau pasiunile mărunte de zi cu zi sunt mai puțin importante.”

Pentru cei care sunt în locuri în care le este greu să își găsească soți sau soții pentru a porni pe calea familiei creștine, niște prieteni plecați în America au făcut un site creștin de matrimoniale. Îl recomand cu încredere.”

Cum funcționează această aplicație (conform descrierii site-ului):

  1. Descarci aplicația din Google Play Store.
  2. După ce ți-ai creat contul în aplicația Cetatea Crestina, puteți încărca până la 3 imagini și vă puteți edita descrierea și calitățile tale.
  3. Poți începe să căutați un potențial partener de viață.
  4. Odată ce cealaltă persoană a văzut mesajul tău, poate alege să-l accepte sau să-l refuze. Dacă acceptă, amândoi sunteți conectați și puteți avea o conversație!
  5. „Întemeiați o familie”.