Protecția Consumatorilor vrea închiderea pentru șase luni a Hotelului Intercontinental

Sursă imagine: Hepta
  • Hotelul Intercontinental din centrul Bucureștiului a primit amenzi în valoare de până la 100.000 de lei din partea ANPC.
  • Au fost depistate nereguli precum alimente expirate, geamuri crăpate și cabluri neizolate.
  • Deoarece problemele au fost depistate în mod repetat, ANPC a propus închiderea unor părți ale unității de cazare pentru a fi rezolvate.

Hotelul Intercontinental din centrul Bucureștiului a primit amenzi în valoare de până la 100.000 de lei din partea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), după ce instituțiile au depistat nereguli precum alimente expirate, geamuri crăpate și cabluri neizolate, potrivit News.ro.

Deoarece problemele au fost depistate în mod repetat, ANPC a propus închiderea unor părți ale unității de cazare pentru a fi rezolvate.

În urma ultimului control din 19 mai, au fost date șase amenzi în valoare totală de 50.000 de lei.

Atunci, inspectorii au decis oprirea definitivă a vânzării produselor cu nereguli, închiderea temporară a bucătăriei până la remedierea deficiențelor, dar și închiderea celor zece camere și a centrului SPA.

Comisarii ANPC au mai propus, în urma acestui control, închiderea temporară a hotelului pentru maximum șase luni.

Nici după trei controale succesive ale ANPC, Intercontinental nu a reuşit să remedieze neregulile. Concluzia – 100.000 lei amendă şi posibilitatea închiderii hotelului”, potrivit unui comunicat de presă.