Poliția din SUA urmărește un infractor care smulge pantofii din picioarele femeilor

  • Un infractor în serie este căutat de poliție pentru că smulge pantofii din picioarele femeilor într-o serie de infracțiuni bizare în New York.
  • Hoțul de pantofi a „descălțat” până acum trei femei.
  • Atacurile au avut loc în Brooklyn și Queens, și datează din ianuarie.

Un infractor în serie este căutat de poliție pentru că smulge pantofii din picioarele femeilor într-o serie de infracțiuni bizare în New York, au anunțat autoritățile, notează New York Post.

Hoțul de pantofi a „descălțat” până acum trei femei. Atacurile au avut loc în Brooklyn și Queens, și datează din ianuarie, a declarat poliția.

Prima infracțiune a avut loc pe 24 ianuarie, când, în jurul orei 9 dimineața, a urmărit o femeie în vârstă de 24 de ani într-o clădire de pe Utica Avenue 739 din East Flatbush, Brooklyn, de unde a plecat cu pantoful ei drept, a declarat poliția.

Pe 9 februarie, în jurul orei 11.00, hoțul a furat un adidas Nike stâng de la o femeie de 24 de ani în stația de metrou Grand Army din Park Slope, Brooklyn, a declarat poliția.

Acea victimă a declarat atunci poliției că bărbatul i-a smuls pantoful de alergare Nike, evaluat la 40 de dolari, chiar de pe picior. Ea a spus că nu a existat nicio interacțiune cu suspectul înainte ca acesta să smulgă pantoful.

Săptămâna trecută, pe 24 mai, în jurul orei 12:15 p.m., suspectul a lovit din nou când a luat un pantof stâng de la o femeie de 24 de ani în interiorul pieței comerciale Rego Center, situată pe 96-05 Queens Boulevard, în Rego Park, Queens.