Peaky Blinders se termină cu sezonul 6. A fost confirmată data de lansare pe Netflix

source: hepta
  • Serialul, care îl are în rolul principal pe Cillian Murphy, va ajunge pe Netflix pe 10 iunie.
  • Sezonul 6 va fi, de asemenea, ultimul sezon al serialului de succes.
  • Ultimul sezon al serialului va fi difuzat, însă, fără un personaj crucial: Mătușa Polly.

Serialul, care îl are în rolul principal pe Cillian Murphy, va ajunge pe Netflix pe 10 iunie. Sezonul 6 va fi, de asemenea, ultimul sezon al serialului de succes, deși se lucrează la o adaptare cinematografică. Aceasta urmează să intre în producție în 2023.

Peaky Blinders este un serial de televiziune britanic lansat în septembrie 2013 a cărui acțiune are loc în Birmingham, Anglia în perioada de după Primul Război Mondial, în anii 1920. Puteți vedea aici trailerul sezonului 6.

Din acest sezon o să lipsească Mătușa Polly

Ultimul sezon al serialului va fi difuzat, însă, fără un personaj crucial: Mătușa Polly, care a fost interpretată de Helen McRory. McRory a murit în mod tragic de cancer în aprilie anul trecut.

Cred că acesta este punctul culminant al serialului care sper că îmbunătățește ultimul sezon și îl face pe cel mai recent cel mai bogat și mai profund pe care îl putem face, parțial din cauza tuturor impedimentelor pandemice care se întâmplă în lume și, desigur, a pierderii foarte triste a lui [Helen] McCrory„, a declarat Murphy, care a coprodus și sezoanele 5 și 6, pentru Variety. „Cred că suntem hotărâți să facem din acesta un serial special și ne-am angajat suplimentar să muncim din greu. Cred că fanii vor fi mulțumiți!