Netflix a anunțat data lansării episoadelor finale din Ozark. Sezonul 4 partea a doua încheie serialul

IMAGE SOURCE: HEPTA
  • Netflix a lansat un nou teaser trailer pentru Ozark Sezonul 4 Partea 2.
  • A doua jumătate a sezonului final va avea premiera pe 29 aprilie.
  • Pe lângă trailer, Netflix a publicat și un poster pentru ultimele episoade ale serialului.

Netflix a lansat un nou teaser trailer și un nou poster pentru Ozark Sezonul 4 Partea 2, anunțând că a doua parte a sezonului final va avea premiera pe 29 aprilie. Pe lângă trailer, Netflix a publicat și un poster pentru ultimele episoade ale serialului, prezentând o atmosferă premonitorie care probabil îi va urmări pe Marty și Wendy în timp ce urcă în vârful imperiului lui Navarro și găsesc o altă oportunitate de a pleca din Ozarks, doar pentru a descoperi că „unele păcate din trecut nu vor rămâne îngropate și că cele mai periculoase amenințări vin din sânge”.

Trailerul pentru Ozark sezonul 4 partea 2 notează că „sfârșitul sosește mai repede decât crezi”, întrucât prezintă concluzia dramei polițiste întunecate și pline de suspans de la Netflix, care îi are în rolurile principale pe Jason Bateman în rolul lui Martin „Marty” Byrde și Laura Linney în rolul lui Wendy Byrde, un cuplu căsătorit care se încurcă cu infractorii locali în afacerea periculoasă a spălării de bani.

Posterul pentru ultimele episoade

Pe lângă trailer, Netflix a publicat și un poster pentru ultimele episoade ale serialului, prezentând o atmosferă premonitorie care probabil îi va urmări pe Marty și Wendy în timp ce urcă în vârful imperiului lui Navarro și găsesc o altă oportunitate de a pleca din Ozarks, doar pentru a descoperi că „unele păcate din trecut nu vor rămâne îngropate și că cele mai periculoase amenințări vin din sânge”.

Cel de-al patrulea și ultimul sezon al dramei polițiste de familie nominalizată la premiile Emmy este format din 14 episoade care au fost împărțite în două părți, fiecare volum fiind format din 7 episoade. Lansarea în două părți a ultimului capitol al serialului Ozark urmează un format de final care a fost folosit anterior pentru marile succese de critică TV, precum Breaking Bad și Mad Men.

Partea 1 din Ozark a avut premiera pe 21 ianuarie 2022, urmând finalul sezonului 3 al serialului cu aproape doi ani mai devreme. IGN a acordat o notă de 8 din 10 pentru cel de-al treilea sezon din Ozark, menționând că creatorii serialului, Bill Dubuque și Mark Williams, „au lăsat povestea deschisă pentru un nou capitol intrigant”, după ce au extins eficient saga criminală a familiei Byrde în penultimul sezon.