Madonna a postat un video manifest pe pagina sa de Instagram: „Nu sunt Regina muzicii Pop”

  • Madonna lansează un video manifest pe pagina sa de Instagram.
  • Artista se află în prezent în turneul mondial „The Celebration Tour”.
  • De-a lungul timpului, vedeta a dus lupte grele cu cei care o critică pentru vârsta ei.

Regina muzicii pop se dezice de această titulatură. Madonna lansează un manifest împotriva discriminărilor legate de vârsta ei. Postarea sa de pe Instagram a strâns peste jumătate de milion de like-uri.

Postarea o arată pe Madonna defilând, în timp ce le transmite un mesaj. Artista are multe de spus despre cariera ei, locul ei în industrie și pe ce ar trebui să se concentreze oamenii cu adevărat. Ea începe prin a spune: „Ei îmi spun Regina muzicii Pop. Știu că este un compliment, dar monarhia este în trecut. Eu nu sunt.” Madonna susține apoi că „nu are vârstă” pentru că are „toate vârstele”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

Manifestul celei mai vândute artiste este, de fapt, o reclamă pentru o bancă braziliană care împlinește 100 de ani. Reprezentanții băncii au declarat însă că este prima dată când colaborează cu un artist și totodată prima dată când brand-ul nor nu apare deloc în spotul publicitar.

Madonna se află în prezent în mijlocul turneului ei „The Celebration Tour”, în care interpretează multe dintre cele mai mari hituri ale ei. Ea este pe cale să se întoarcă în America pentru a doua rundă de spectacole, care continuă până în primăvară.