Tatăl lui Taylor Swift a fost acuzat că a lovit un fotograf în față după spectacolul de la Sydney

  • Poliția a anunțat că investighează un incident care se potrivește ca semnalmente cu acesta, dar nu au făcut publice numele.
  • Mass-media a așteptat să o fotografieze pe vedetă în timp ce se îndrepta spre mașini.
  • Fotograful a spus că nu are vânătăi și nu are nevoie de tratament.

Ben McDonald, un fotograf australian, susține că tatăl lui Taylor Swift l-a lovit în față. Acesta a spus poliției că incidentul s-a petrecut la Neutral Bay Wharf, unde Swift și tatăl ei tocmai ajunseseră la țărm de pe un iaht la câteva ore după ultimul spectacol al cântăreței în oraș, conform Sky News.

Deși ofițerii nu au făcut publice numele, poliția a spus că investighează un presupus atac al unui bărbat de 71 de ani asupra unui bărbat de 51 de ani la ora 2:30, ora locală.

Reprezentanții lui Swift nu au răspuns unei solicitări de comentarii, dar un purtător de cuvânt a declarat revistei Rolling Stone că două persoane „împingeau agresiv” pentru a ajunge la artistă.

Aceștia au adăugat că oamenii au fost conflictuali și cu paza și au amenințat un membru al personalului cântăreței.

Ben McDonald a spus că mass-media a așteptat să o fotografieze pe vedetă în timp ce se îndrepta spre mașini.

„Erau vreo patru sau cinci oameni de la pază acolo și la un moment dat, unul dintre cei de la securitatea americană a început să-și împingă umbrela în mine și în camera mea, apoi Taylor s-a urcat în mașina ei”, a spus el. „Altul a venit în fugă spre mine și m-a lovit cu pumnul în partea stângă a feței.”

„Inițial, am crezut că este vorba de un om din securitatea australiană care încerca să fie eroul momentului în fața americanilor, dar s-a dovedit că era tatăl ei,” a adăugat Ben. Acesta a spus că l-a recunoscut pe tatăl lui Swift, Scott Swift, dintr-o poză online, adăugând că nu are vânătăi și nu are nevoie de tratament.