Jennifer Lopez și Ben Affleck dezvăluie adevăratul motiv din spatele despărțirii din 2003

  • Jennifer Lopez și Ben Affleck au rupt logodna în 2003 din cauza controlului din viața lor privată.
  • Cuplul a fost de acord că anularea primei nunți i-a condus pe fiecare într-o călătorie de auto-descoperire.
  • Jennifer Lopez: „În toți acești ani, a fost foarte greu pentru că nu am simțit doar că mi-am pierdut dragostea vieții, am simțit că mi-am pierdut cel mai bun prieten pe care l-am avut vreodată.”

Nu vă lăsați păcăliți de inelul pe care Jennifer Lopez îl poartă acum. La urma urmei, verigheta de la soțul Ben Affleck simbolizează o poveste mult mai profundă, spune E! Online. După cum a explicat cântăreața „Jenny from the Block”, ea a trăit ani de dureri de inimă înainte de a-și reaprinde dragostea cu câștigătorul premiului Oscar, cu care a fost logodită în primele luni dinaintea despărțirii lor din 2003.

Deci, ce a mers prost în relația lor prima dată?

„Eu și Ben ne-am despărțit cu trei zile înainte de nunta noastră”, și-a amintit Jennifer Lopez în noul ei documentar „The Greatest Love Story Never Told”. „Aveam o nuntă mare plănuită – 14 cavaleri și domnișoare de onoare – și cu trei zile înainte, ne-am prăbușit sub presiune”.

Ben Affleck împărtășește sentimentul, declarând în documentarul Amazon Prime că motivul din spatele despărțirii a fost „cantitatea masivă de control în jurul vieții noastre private”.

Cu toate acestea, cuplul a fost de acord că anularea primei nunți i-a condus pe fiecare într-o călătorie de auto-descoperire, una care, în cele din urmă, i-a ajutat să ajungă din nou împreună, împăcându-se în 2021. S-au căsătorit la o ceremonie din Las Vegas în iulie 2022, înainte de a spune „Da” la o nuntă masivă în Georgia în luna următoare.

Nunta în Georgia a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck

„În toți acești ani, a fost foarte greu pentru că nu am simțit doar că mi-am pierdut dragostea vieții, am simțit că mi-am pierdut cel mai bun prieten pe care l-am avut vreodată”, și-a amintit Jennifer de timpul pe care l-au petrecut despărțiți. „Și nu am putut vorbi atâția ani, iar asta a fost cea mai grea parte”.

Admițând că a fost „furiosă” pe Ben Affleck pentru o vreme, câștigătoarea Grammy a continuat: „Dar această durere de inimă ne-a făcut pe amândoi să ne dăm seama că suntem oameni mai buni”.

În acea perioadă, Lopez i-a născut pe gemenii ei de 16 ani Max și Emme, pe care îi împarte cu fostul soț Marc Anthony. Între timp, Ben Affleck i-a întâmpinat pe Violet (18 ani) Seraphina (15 ani) și Samuel (11 ani), alături de fosta soție Jennifer Garner.

Jennifer Lopez și-a găsit liniștea după ce i-a iertat atât pe Ben Affleck, cât și pe ea însăși pentru problemele lor din trecut.

„Simt că am ieșit pe partea cealaltă”, a spus ea în documentar. „Am reușit. Am făcut ceva bun din viața mea. Sunt mândru de asta.”