„Stranger Things” se va încheia cu sezonul 5. Când va aparărea sezonul 4

  • Netflix a anunțat că serialul „Stranger Things” se va încheia cu sezonul 5.
  • Vestea a venit odată cu dezvăluirea datei de premieră pentru cel de-al patrulea sezon mult amânat.
  • „Stranger Things 4″ va fi împărțit în două părți, prima urmând să debuteze pe 27 mai, iar cea de-a doua pe 1 iulie.

Odată cu dezvăluirea datei de premieră pentru cel de-al patrulea sezon mult amânat, Netflix a anunțat că „Stranger Things,” SF-ul horror care a avut premiera în 2016 și a devenit un fenomen, o să se încheie cu al cincilea și ultimul sezon.

Într-o scrisoare adresată fanilor în care se spunea că „Stranger Things 4″ va fi împărțit în două părți, prima urmând să debuteze pe 27 mai, iar cea de-a doua pe 1 iulie, creatorii serialului, Matt și Ross Duffer, au dezvăluit și marea veste că serialul se va încheia cu „Stranger Things 5.”

Nu sunt suficiente 4 sezoane pentru a termina povestea

În urmă cu șapte ani, am planificat întregul arc de poveste pentru Stranger Things,” au declarat showrunnerii, creditați ca fiind frații Duffer, într-o scrisoare împărtășită pe blogul Netflix.

„La acea vreme, am prezis că povestea va dura patru sau cinci sezoane. S-a dovedit a fi prea mare pentru a fi spusă în patru, dar – după cum veți vedea în curând cu ochii voștri – acum ne îndreptăm cu pași repezi spre final. Sezonul 4 va fi penultimul sezon; sezonul 5 va fi ultimul.”

„Există încă multe alte povești interesante de spus în lumea lui ‘Stranger Things’; noi mistere, noi aventuri, noi eroi neașteptați. Dar mai întâi sperăm să rămâneți alături de noi în timp ce terminăm această poveste despre o fată puternică pe nume Eleven și prietenii ei curajoși, despre un șef de poliție distrus și o mamă feroce, despre un orășel numit Hawkins și o dimensiune alternativă cunoscută doar sub numele de Upside Down. Ca întotdeauna, vă suntem recunoscători pentru răbdarea și sprijinul vostru.”

Vestea a fost anunțată miercuri, contul de Twitter al Netflix postând o fotografie a panoului publicitar al companiei de pe Sunset Boulevard din Los Angeles.