Un șofer beat care a încercat să coboare scările cu mașina dă vina pe GPS

Oficialii au postat fotografii care arată SUV-ul femeii blocat pe scările de la departamentul de poliție. Sursă foto: Pagina de Facebook Departamentul de poliție din Portland
  • Un șofer, acuzat că a condus în stare de ebrietate, a dat vina pe GPS-ul.
  • Șoferița în vârstă de 26 de ani a încercat să coboare scările unei secții de poliție.
  • Aceasta a primit o citație pentru conducerea sub influența alcoolului.

Un șofer, acuzat că a condus în stare de ebrietate, a dat vina pe GPS-ul său pentru încercarea de a coborî scările unei secții de poliție, au declarat polițiștii, notează New Delhi Television.

Tânăra șoferiță în vârstă de 26 de ani a trecut cu mașina prin garajul departamentului de poliție și a traversat piața pietonală din Portland, SUA, a declarat Departamentul de Poliție din Portland într-o postare pe Facebook sâmbătă, 30 aprilie. Ea a încercat apoi să coboare cu SUV-ul ei pe scări pentru a ajunge pe stradă, a precizat poliția.

Șoferul a dat vina pe GPS

Potrivit poliției, femeia le-a spus ofițerilor că a urmat instrucțiunile GPS-ului său. Cu toate acestea, ofițerii care au considerat că era vorba de „nivelul ei excesiv de alcool în sânge”, a scris departamentul de poliție.

Șoferul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, „a primit o citație pentru conducere sub influența alcoolului”.

Suntem norocoși că nu a lovit pe nimeni și că aceasta s-a încheiat doar cu o cantitate mică de daune materiale”, a declarat poliția. „Vă rugăm să nu beți în timp ce conduceți”.

În fiecare zi, aproximativ 28 de persoane din America mor în accidente de mașină provocate de șoferi în stare de ebrietate, potrivit National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).