Un bărbat a deschis ieșirea de urgență și a mers pe aripa unui avion după aterizare

  • Un pasager a deschis o ieșire de urgență și a alunecat pe aripă unui avion, după ce avionul a aterizat.
  • Acesta a aterizat joi dimineață la Chicago.
  • Poliția din Chicago a declarat că bărbatul a fost arestat.

Un pasager de la bordul unui zbor al aeronavei United Airlines a deschis o ieșire de urgență și a alunecat pe aripă după ce avionul a aterizat joi dimineață la Chicago, notează NBC News. Poliția din Chicago a declarat că bărbatul a fost arestat.

Zborul 2478 de la San Diego a aterizat pe Aeroportul Internațional O’Hare în jurul orei 4:30 a.m. și se îndrepta spre poarta de îmbarcare când bărbatul a tras ușa și a coborât pe aripă, a declarat compania aeriană pentru New York Post.

Pasagerul a deschis ieșirea de urgență

„În această dimineață, zborul United 2478 rula spre poarta de îmbarcare la Chicago O’Hare când un pasager a deschis o ușă a aeronavei și a ieșit din avion”, se arată în comunicat.

Echipajul nostru de la sol a oprit individul în afara aeronavei, iar persoana se află acum la forțele de ordine. Avionul a ajuns apoi la poarta de îmbarcare și toți pasagerii au coborât în siguranță. Siguranța clienților noștri și a echipajului este prioritatea noastră cea mai mare,” a declarat compania aeriană.

United Airlines este o companie aeriană americană cu sediul central în Willis Tower din Chicago, Illinois. United operează o vastă rețea de rute interne și internaționale care acoperă orașe mari și mici din Statele Unite și de pe toate cele șase continente.