Președintele Klaus Iohannis a ajuns la Kiev: „Agresiunea ilegală a Rusiei trebuie să înceteze!”

Sursă imagine: G4Media
  • Președintele Klaus Iohannis a ajuns și el astăzi la Kiev, unde se află liderii Germaniei, Franței și Italiei.  
  • Șeful statului a precizat că liderii veniți la Kiev își arată sprijinul puternic și întreaga solidaritate cu președintele Zelenski și poporul ucrainean.
  • Cei patru lideri europeni merg la întâlnirea cu președintele Volodimir Zelenski.

Președintele Klaus Iohannis a ajuns și el astăzi la Kiev, unde se află liderii Germaniei, Franței și Italiei.  Șeful statului a precizat că liderii veniți la Kiev își arată sprijinul puternic și întreaga solidaritate cu președintele Zelenski și poporul ucrainean. „ Cei patru lideri europeni merg la întâlnirea cu președintele Volodimir Zelenski. O conferință de presă este programată pentru ora 15.00, potrivit Administrației Prezidențiale, scrie G4Media.

”Mă aflu astăzi la Kiev, alături de Președintele francez Emmanuel Macron, Cancelarul german Olaf Scholz și Prim-ministrul italian Mario Draghi, pentru a ne arăta sprijinul puternic și solidaritatea deplină față de Președintele Zelenski și de poporul ucrainean. Această agresiune ilegală, nejustificată și neprovocată din partea Rusiei trebuie să înceteze!”, a scris președintele Iohannis pe Facebook.