Papa: „Știți de ce am nevoie pentru piciorul meu? Un pic de tequila”

Sursă imagine: Hepta
  • Un grup de seminariști l-au întrebat pe Papa Francisc cum se simte piciorul său.
  • Știți de ce am nevoie pentru piciorul meu? Un pic de tequila”, a glumit Papa.
  • O acutizare a durerii la genunchi și problemele existente la picior l-au forțat pe papă să folosească uneori un scaun cu rotile în ultima vreme.

Papa Francisc glumește în legătură cu starea lui de sănătate. Acesta spune că remediul este tequila.În timp ce papamobilul său s-a oprit în Piața Sfântul Petru la ultima sa audiență generală, un grup de seminariști mexicani au strigat la el, întrebându-l cum se simte piciorul său.

„Este obraznic”, a răspuns papa argentinian în spaniolă. O acutizare a durerii la genunchi și problemele existente la picior l-au forțat pe papă să folosească uneori un scaun cu rotile în ultima vreme.

Unul dintre seminariști i-a mulțumit apoi papei așezat pentru că a continuat să-și îndeplinească îndatoririle în ciuda durerii, spunându-i lui Francisc, în vârstă de 85 de ani, că perseverența sa a fost un exemplu pentru ei, ca viitori preoți.

Observând că erau mexicani din cauza steagului pe care îl purtau, papa a spus „Știți de ce am nevoie pentru piciorul meu? Un pic de tequila”, notează Reuters.

După multe râsete, unul dintre ei a răspuns cu un strigăt: „Dacă într-o zi vom merge la Santa Marta, îți vom aduce o sticlă”, referindu-se la casa de oaspeți unde locuiește Francisc la Vatican.

Unul dintre seminariști, Rodrigo Fernández de Castro, a postat schimbul de replici, care a avut loc la audiența generală de miercurea trecută, pe TikTok.