O companie oferă proprietarilor 2.000 de dolari pentru a elibera 100 de gândaci în locuințele lor

Sursă imagine: Flushed Away (2006)
  • O companie de dezinsecție oferă proprietarilor de locuințe 2.000 de dolari în schimbul eliberării a 100 de gândaci în casele lor.
  • Această acțiune are ca scop testarea unor metode experimentale de combatere a dăunătorilor.
  • Compania „The Pest Informer” a declarat că este în căutarea a 5-6 proprietari de locuințe.

O companie de dezinsecție oferă proprietarilor de locuințe din Statele Unite 2.000 de dolari în schimbul eliberării a 100 de gândaci în casele lor, scrie NBC News. Această acțiune are ca scop testarea unor metode experimentale de combatere a dăunătorilor.

Compania „The Pest Informer”, cu sediul în Carolina de Nord, a declarat că este în căutarea a 5-6 proprietari de locuințe care să permită companiei să elibereze aproximativ 100 de gândaci americani în casele lor pentru a testa noi metode de a scăpa de infestări.

„Pe măsură ce tehnologia avansează, suntem mereu în căutarea celor mai noi și mai bune metode de a scăpa de dăunători (în special de gândaci)”, a declarat ThePestInformer într-un anunț.

David Floyd, fondatorul ThePestInformer, a declarat pentru NBC News că firma a primit peste 2.200 de cereri pentru această ofertă până luni după-amiază.

Pagina de aplicații va rămâne deschisă până pe 31 iulie, moment în care angajații „vor petrece ceva timp pentru a sorta toate cererile”.

Compania a precizat că persoanele interesate să aplice trebuie să dețină locuința sau să aibă aprobarea scrisă a proprietarului și să nu încerce niciun tratament suplimentar pentru gândaci în timpul studiului.

Floyd a declarat că firma a introdus anterior gândaci în casele prietenilor și familiei pentru a testa noi metode de combatere a dăunătorilor.