În onoarea industriei locale a marijuanei, un oraș din Colorado ia în considerare să-și schimbe numelui în „Kush”

Sursă imagine: Hepta
  • Un consiliu de administrație din Colorado analizează o propunere de a schimba numele orașului din „Moffat” în „Kush”, în onoarea industriei locale a marijuanei. „
  • „Kush” se referă, în general, la o tulpină pură sau hibridă de Cannabis indica.
  • Termenul „kush” este acum folosit și ca cuvânt argo pentru canabis.

Un consiliu de administrație din Colorado analizează o propunere de a schimba numele orașului din „Moffat” în „Kush”, în onoarea industriei locale a marijuanei. „Kush” se referă, în general, la o tulpină pură sau hibridă de Cannabis indica.

Originea canabisului „Kush” provine din plantele de tip landrace, în principal din Afganistan, nordul Pakistanului și nord-vestul Indiei, numele provenind de la lanțul muntos Hindu Kush. Soiurile de canabis au fost aduse în Statele Unite la mijlocul și sfârșitul anilor 1970 și continuă să fie disponibile acolo până în prezent. Termenul „kush” este acum folosit și ca cuvânt argo pentru canabis.

Mike Biggio, cofondator al Area 420 din Moffat, un parc de afaceri cu o suprafață de 420 de acri care găzduiește 70 de culturi de canabis și afaceri pe bază de marijuana, a propus Consiliului de Administrație din Moffat să redenumească orașul cu un termen de argou pentru marijuana care se regăsește în numele mai multor soiuri populare.

Vreau să fac din acest oraș o regiune de renume mondial în domeniul canabisului”, a declarat Biggio pentru Denver Post cu privire la propunerea sa pentru acest oraș de aproximativ 100 de locuitori.

Biggio și-a prezentat propunerea consiliului de administrație în cadrul ședinței de marți seară. Se așteaptă ca consiliul să voteze asupra sugestiei la o dată ulterioară.

Primarul din Moffat, Cassandra Foxx, a semnalat că ar fi în favoarea schimbării numelui.