O bomboană de avion: Compania germană Condor lansează avioane în dungi de acadelele

Sursă imagine: Traveller
  • Compania aeriană germană Condor a inaugurat noi versiuni pentru avioanele sale.
  • Compania este specializată pe piața vacanțelor.
  • Aceasta a ales să vopsească aeronavele în dungi de bomboane.

Compania aeriană germană Condor a inaugurat noile versiuni pentru avioanele sale. Compania aeriană este specializată pe piața vacanțelor. Aceasta spune că alegerea culorilor în dungi de bomboane sunt folosite pentru a evoca imagini de „umbrele de soare, prosoape de baie și șezlonguri de plajă”.

Pentru lansarea inițială sunt folosite cinci culori – galben, roșu, albastru, verde și bej, fiecare reprezentând un aspect diferit al vacanței: soare (galben), pasiune (roșu), mare (albastru), insulă (verde) și plajă (bej).

Condor își ornează avioanele

Ralf Teckentrup, CEO al Condor, a declarat cu privire la faptul se dorește revopsirea a până la 80 la sută din flota actuală până în 2024.

Condor a trecut printr-o transformare în ultimii doi ani și jumătate: De la o filială a unui grup de turism integrat pe verticală la o companie aeriană independentă care privește cu mândrie la istoria și tradiția sa, dar care, în același timp, pornește pe drumul spre viitor”, a declarat Teckentrup, citat de Traveller.

Noul aspect va fi folosit în întreaga experiență de călătorie Condor, de la site-urile de rezervări, la cărțile de îmbarcare și uniformele echipajului.

Unii s-au întrebat dacă nu cumva a fost o glumă târzie de Ziua Păcălelilor de aprilie.