Concertul lui Miley Cyrus a fost anulat după ce avionul în care se afla a fost lovit de un fulger

image source: hepta
  • Miley Cyrus a fost nevoită să renunțe la o apariție la un festival de muzică din Paraguay după ce avionul ei a fost lovit de fulger.
  • Cântăreața fusese programată să cânte în calitate de cap de afiș la festivalul Asunciónico din capitala Paraguayului.
  • Avionul a aterizat de urgență și nici un membru al aeronavei nu a a avut de suferit.

Miley Cyrus a fost nevoită să renunțe la o apariție la un festival de muzică din Paraguay după ce avionul ei a fost lovit de fulger, informează Independent UK.

Cântăreața și compozitoarea fusese programată să cânte în calitate de cap de afiș la festivalul Asunciónico din capitala Paraguayului, Asunción.

Adresându-se fanilor ei pe Instagram, Cyrus a scris: „Fanilor mei și tuturor celor îngrijorați după ce au auzit despre zborul meu spre Asunción. Avionul nostru a fost surprins de o furtună majoră și neașteptată și a fost lovit de fulgere”.

Echipajul meu, trupa, prietenii și familia care călătoreau cu toții cu mine sunt în siguranță după o aterizare de urgență. Din păcate, nu am putut să zburăm în Paraguay.”

Aceasta a fost urmată de un emoji „inimă frântă” și de fraza: „TE IUBESC”.

Miley Cyrus cap de afiș la Asunción

Alături de aceasta, Cyrus a distribuit și un scurt videoclip realizat de pe scaunul de la fereastra avionului ei, în care se poate vedea un fulger.

Asunción s-a confruntat marți (22 martie) cu condiții meteorologice extreme, fiind raportate inundații masive și precipitații abundente în zonă.

Pe Twitter, festivalul Asunciónico a transmis o declarație în care anunță că condițiile meteo nefavorabile au forțat anularea primei zile a festivalului, în care urmau să participe artiști precum Foo Fighters, Machine Gun Kelly și Doja Cat.

În prezent, nu se știe dacă organizatorii vor permite desfășurarea celei de-a doua zile a festivalului.