Motanul ucrainean Stepan a fost nominalizat pentru ceremonia influencerilor de la Cannes

Stepan the Cat/ Sursă imagine: https://gagadget.com/
  • Stepan, o pisică faimoasă pe Instagram, a trebuit să fugă de războiul din Ucraina și a ajuns pe Coasta de Azur.
  • El a fost nominalizat la premiile World influencers and bloggers awards (Wiba), care vor avea loc pe 18 și 19 mai la Cannes.
  • World Influencers and Bloggers Awards este primul premiu global pentru cei mai buni lideri de opinie și bloggeri din întreaga lume.

Stepan, o pisică faimoasă prezentată pe Instagram, a trebuit să fugă de războiul din Ucraina și a ajuns pe Coasta de Azur la jumătatea lunii martie. El a fost nominalizat la premiile World influencers and bloggers awards (Wiba), care vor avea loc pe 18 și 19 mai la Cannes.

Stepan, un motan ucrainean, acumulează mii de „like-uri” și peste un milion de urmăritori pe contul său de Instagram. El ar putea chiar să devină în curând „cel mai influent blogger al anului”.

Stăpânul lui Stepan a realizat o colectă pentru animalele ucrainene, unde au fost donați peste 10.000 de dolari. Postările lor pe rețelele de socializare, „vor strânge fonduri importante pentru copiii care suferă din cauza războiului din Ucraina”, a precizat Wiba pe Instagram.

Stepan strânge bani pentru Ucraina

În cadrul acestui eveniment se vor strânge donații pentru Ucraina, țara de origine a acestei faimoase pisici, pe care a fost nevoită să o părăsească împreună cu stăpânul său, din cauza războiului.

World Influencers and Bloggers Awards este primul premiu global pentru cei mai buni lideri de opinie și bloggeri din întreaga lume, pentru influența și realizările lor cele mai semnificative în diverse domenii. Prima ceremonie a avut loc în mai 2019, la Cannes, în timpul Festivalului de Film de la Cannes.

Asociația World Influencers and Bloggers se simte obligată să atragă atenția lumii asupra celor mai critice chestiuni ale prezentului: valoarea vieții umane și pacea. Având în vedere războiul șocant împotriva Ucrainei, lansat într-o încălcare flagrantă a ordinii mondiale, schimbăm formatul premiilor anuale World Influencers and Bloggers Awards într-un eveniment de strângere de fonduri.”, notează festivalul.