KFC Australia a fost obligată să schimbe salata cu varză din cauza inundațiilor

Sursă imagine: foodnavigator
  • KFC a fost nevoit să pună varză în hamburgerii și pachetele sale din Australia, deoarece țara se confruntă cu o penurie de salată.
  • Firma le-a spus clienților că folosește un amestec de salată și varză după ce inundațiile au distrus culturile de salată.
  • Acest lucru vine în contextul în care cumpărătorii din Australia au fost afectați de creșterea prețurilor la unele fructe și legume proaspete.

Gigantul fast-food KFC a fost nevoit să pună varză în hamburgerii și pachetele sale din Australia, deoarece țara se confruntă cu o penurie de salată, notează BBC.

Firma le-a spus clienților că folosește un amestec de salată și varză după ce inundațiile au distrus culturile de salată.

Acest lucru vine în contextul în care cumpărătorii din Australia au fost afectați de creșterea prețurilor la unele fructe și legume proaspete.

Utilizatorii rețelelor de socializare au postat fotografii cu salată care costă peste 10 dolari australieni (7,18 dolari; 5,72 lire sterline), de trei ori mai mult decât prețul obișnuit.

Pe site-ul său de internet, KFC Australia a precizat:

Din cauza inundațiilor recente din NSW [New South Wales] și QLD [Queensland], ne confruntăm în prezent cu o penurie de salată. Așadar, folosim un amestec de salată și varză la toate produsele care conțin salată până la noi ordine”.

„Dacă aceasta nu este punga dvs., dați pur și simplu clic pe „Personalizați” pe produsul ales și eliminați salata din rețetă”, a adăugat acesta, încheind cu un emoji cu o față zâmbitoare.