Șofer amendat cu 100 de lire sterline pentru că a mâncat McDonald’s în timp ce stătea în parcarea Starbucks

Sursă imagine: Hepta
  • Un șofer din Marea Britanie a fost amendat pentru că a consumat mâncarea de la McDonald’s în parcarea unui Starbucks.
  • Acesta a primit o amendă de 100 de lire sterline pentru 16 minute de staționare.
  • Bărbatul a avut o comandă de 12 lire.

Un șofer din Marea Britanie a fost amendat pentru că a consumat mâncarea de la McDonald’s în parcarea unui Starbucks vecin, fără să părăsească mașina, notează Media Wales.

Bob Spink a fost revoltat să descopere la ușa sa o scrisoare prin care i se aplica o amendă de 100 de lire sterline pentru că a folosit unul dintre locurile de parcare din fața cafenelei Starbucks timp de 16 minute.

În ceea ce s-a dovedit a fi cea mai scumpă comandă de tip drive-thru din viața sa, Bob a cumpărat de la McDonald’s împreună cu prietena sa. Aceștia nu au reușit să găsească un loc de parcare în perimentrul fast food-ului, așa că au optat pentru locurile de parcare din apropiere, în fața Starbucks.

Comanda de la McDonald’s: 12 lire, amenda de 100

Împărtășind pe rețelele de socializare anunțul de taxare a parcării pe care l-a primit ulterior, Bob a declarat că „nu și-a dat seama că aceste penalizări există” și a fost șocat când alții au menționat experiențe similare.

Cumpărasem doar o comandă de 12 lire sterline de la McDonald’s, iar parcarea era complet plină, așa că am parcat la Starbucks pentru a mânca, deoarece era destul loc. Mi se pare un furt legalizat, nu am făcut nimic greșit din punct de vedere legal”, a spus el.

Scrisoarea pe care a primit-o îi spunea că, dacă plătește amenda în termen de 14 zile, aceasta va fi redusă la 60 de lire sterline, așa că a făcut acest lucru pentru a evita o taxă mai mare.

Starbucks folosește National Parking Enforcement LTD la sucursala sa situată în Fabian Way. Compania de parcări se află în Borehamwood și este criticată în recenziile de pe Google ca fiind o „companie oribilă care caută doar să ia banii câștigați cu greu de oameni nevinovați”. Aceasta are un rating de o stea.

Starbucks a recunoscut că notificarea privind infracțiunea de parcare a fost responsabilitatea National Parking Enforcement Ltd și a refuzat să facă alte comentarii.