„Fun and Tasty”, un posibil nume al viitorului McDonald’s rusesc

Image source: Hepta
  • McDonald’s a înregistrat în Rusia posibile nume de marcă pentru firma care va prelua restaurantele sale fast-food.
  • Printre posibilele noi denumiri se află: „Fun and Tasty” (Amuzant și gustos) și „The Same One” (Același).
  • Cel mai mare lanț de hamburgeri din lume, cu aproape 850 de restaurante în Rusia, vinde unuia dintre licențiații săi locali.

McDonald’s a înregistrat în Rusia posibile nume de marcă pentru firma care va prelua restaurantele sale fast-food din această țară, scrie Reuters. Printre posibilele noi denumiri se află: „Fun and Tasty” (Amuzant și gustos) și „The Same One” (Același), potrivit unor documente de brevet depuse vineri.

Cel mai mare lanț de hamburgeri din lume, cu aproape 850 de restaurante în Rusia, vinde unuia dintre licențiații săi locali, ca răspuns la campania militară a Rusiei în Ucraina și la valul ulterior de indignare și sancțiuni occidentale.

Compania a declarat vineri că printre mărcile înregistrate la agenția rusă Rospatent, din care plănuia în cele din urmă să aleagă o marcă, se numără și „Just Like That” și „Open Checkout”.

McDonald’s, care deține 84% din restaurantele sale din Rusia, este unul dintre cele mai mari branduri internaționale care au plecat din februarie.

Restaurantele pe care le deține sunt vândute lui Alexander Govor, care conduce o operațiune de franciză de 25 de restaurante. Alți francizați vor avea opțiunea de a lucra sub noua marcă.