Cum și-au umplut rușii ranița: Proiectul Hajun a publicat datele soldaților ruși care au trimis colete uriașe spre Rusia

sursă imagine: captură motolko.help
  • Proiectul Hajun a publicat o înregistrare de 3 ore de la o cameră online a serviciului de livrare CDEK din Belarus.
  • Soldații Forțelor Armate Ruse trimit, prin intermediul firmei de curierat, lucruri furate de la cetățenii ucraineni.
  • Grupul de monitorizare al Proiectului Hajun a primit un set de date personale despre infractori.

Proiectul Hajun a publicat o înregistrare de 3 ore de la o cameră online a serviciului de livrare CDEK din Mazyr (Belarus), prin intermediul căruia soldații Forțelor Armate Ruse trimit, printre altele, lucruri furate de la cetățenii ucraineni, notează Motolko Help .
Acum, grupul de monitorizare al Proiectului Hajun a primit un set de date personale despre infractori, care, potrivit autorilor proiectului, ar trebui să fie trași la răspundere pentru furtul și uciderea oamenilor din Ucraina.

Proiectul Hajun a publicat informațiile personale ale rușilor

Într-o singură zi soldații Forțelor Armate Ruse au predat pentru expediere la biroul serviciului de curierat expres rusesc CDEK de pe strada Kuibysheva, 32 din Mazyr (Belarus) peste 2 tone de lucruri, din care o parte semnificativă este furată.

Proiectul a publicat numele, numerele de telefon și conținutul coletelor soldaților care au trimis colete de 50-450 de kilograme în Rusia.

„Prada” soldaților ruși este consistentă și diversă: Kovalenko Evgheni Evghenievici a trimis 450 kg de unelte, boxe muzicale, o masă, un cort în Rusia, Lazarev Artyom Petrovici a trimis 255 kg de piese de schimb și un scuter electric.

Puteți accesa lista completă aici.