CryptoCossack: Ucrainenii lansează o colecție de NFT-uri în sprijinul Ucrainei

Sursă imagine: Design You Trust
  • CryptoCossack este un simbol al spiritului ucrainean care a fost transformat într-o operă de artă digitală.
  • Avatarurile reprezintă libertatea, pacea, precum și rezistența împotriva războiului Rusiei.
  • CryptoCossacks Club este o colecție limitată NFT creată pentru conștientizarea războiului din Ucraina.
  • Colecția este creată de un artist digital ucrainean și de o echipă de dezvoltare de software care au fost afectate direct de război.

CryptoCossack este un simbol al spiritului ucrainean care a fost transformat într-o operă de artă digitală, notează Design You Trust. Cossack (cazacii) au o origine ucraineană, însă nu este un grup etnic, ci mai degrabă o castă de războinici liberi, neînfricați și tocilari în domeniul tehnologiei. Avatarurile reprezintă libertatea, pacea, precum și rezistența împotriva războiului Rusiei.

CryptoCossacks Club este o colecție limitată NFT creată pentru a perpetua, a simboliza cultura ucraineană și a răspândi în întreaga lume conștientizarea războiului din Ucraina. Colecția este creată de un artist digital ucrainean și de o echipă de dezvoltare de software care au fost afectate direct de război.

CryptoCossack, un sprijin pentru Ucraina

Pe 24 februarie 2022, Ucraina a devenit victima unei agresiuni de neconceput și continuă să sufere de pe urma războiului inițiat de Rusia.

Această situație de urgență a unit mințile creative din Ucraina pentru a rezista violențelor și a strânge fonduri pentru a sprijini Ucraina, care este în acest moment un scut între agresor și partea vestică a lumii. Este un moment care ne amintește că ucrainenii nu sunt doar cei mai curajoși războinici din lume, ci și oameni de top din domeniul tehnologiei digitale.