Ce mai uită lumea în Uber? Care sunt cele mai neobișnuite lucruri uitate de pasageri

Sursă imagine: Hepta
 • Serviciul de ride-sharing Uber a publicat cel de-al șaselea său „Index anual al obiectelor pierdute și găsite”.
 • Ei au dezvăluit unele dintre cele mai frecvente și mai neobișnuite obiecte lăsate în vehiculele șoferilor.
 • Indicele obiectelor pierdute și găsite a arătat că cele mai frecvente obiecte lăsate în vehiculele Uber în ultimul an au fost telefoane/aparate foto, portofele, chei, rucsacuri/portofele, căști/ boxe și ochelari.

Serviciul de ride-sharing Uber a publicat cel de-al șaselea său „Index anual al obiectelor pierdute și găsite”, dezvăluind unele dintre cele mai frecvente și mai neobișnuite obiecte lăsate în vehiculele șoferilor.

În fiecare an, Indicele Uber Lost & Found oferă o imagine a celor mai des uitate și mai unice obiecte pierdute de către călătorii noștri, precum și orașele în care au fost cele mai multe uitări, orele din zi și zilele din săptămână în care călătorii uită cel mai des obiecte și, bineînțeles, sfaturi utile despre cum să recuperezi obiectele pierdute folosind aplicația Uber.”

Indicele obiectelor pierdute și găsite, publicat vineri, a arătat că cele mai frecvente obiecte lăsate în vehiculele Uber în ultimul an au fost telefoane/aparate foto, portofele, chei, rucsacuri/portofele, căști/ boxe, ochelari, îmbrăcăminte, dispozitive de vaping, bijuterii și acte de identitate.

Cele mai neobișnuite obiecte uitate în Uber:

 1. Dinții bunicii;
 2. Un medalion Buddha;
 3. Lenjerie intimă;
 4. Un picior de metal;
 5. O pompă de sân;
 6. O perucă;
 7. Un alcooltest;
 8. O săgeată pe care scrie „dezlănțuie bestia”;
 9. O găleată de noroi;
 10. 500 de grame de caviar.

Zilele în care s-au uitat cele mai multe obiecte

Utilizatorii Uber din Statele Unite sunt cei mai uituci sâmbăta și duminica. Unele dintre cele mai predispuse zile din ultimul an au fost 20 martie (weekendul de Ziua Sfântului Patrick) și 4 iulie.