Casa memorială Beatles: Locul unde a copilărit George Harrison, transformat în Airbnb pentru fani

image source: hepta
  • Casa copilăriei lui George Harrison va fi deschisă ca Airbnb pentru fanii Beatles.
  • Aceasta a fost vândută la licitație pentru 171.000 de lire sterline.
  • În timpul cât a locuit în această casă, George i-a cunoscut pe Paul McCartney și John Lennon.

Casa copilăriei lui George Harrison va fi deschisă ca Airbnb pentru fanii Beatles. Aceasta a fost vândută la licitație pentru 171.000 de lire sterline. Chitaristul trupei Beatles s-a mutat în casa terasată de la 25 Upton Green din Speke în 1949, când avea șase ani, și a rămas acolo până în anii 1960. În timpul cât a locuit în această casă, George i-a cunoscut pe Paul McCartney și John Lennon, iar cei trei au ținut unele dintre primele repetiții acolo, relatează Liverpool Echo.

Ken Lambert, fan al formației în vârstă de 48 de ani, din SUA, a cumpărat casa atunci când a fost scoasă la licitație de Omega Auctions în noiembrie.

Casa lui Harrison a ajuns la un fan Beatles

Ken a declarat pentru ECHO: „Sunt un mare fan Beatles, iar George este Beatle-ul meu preferat. Când Beatles s-au despărțit, am fost un mare fan al lui George și i-am urmărit muzica și toate lucrurile pe care le-a făcut în afara trupei Beatles.”

„Am vrut să licitez și să încerc, iar când mi-am dat seama că am câștigat, când am simțit că a căzut ciocanul, dacă vreți, atunci am zis: „Bine, acum e adevărat”. Starea [casei] era destul de bună, mai bună decât ar fi crezut poate oamenii. Era într-o stare destul de bună, dar era complet goală.”

Casa de familie cu trei dormitoare încă mai are unele dintre caracteristicile de epocă de pe vremea când familia Harrison era rezidentă, inclusiv baia, chiuveta, unele uși originale, șine de agățat în dulapuri și dependințe complete cu uși și decoruri originale.