„Aveți grijă ce salvați în folderul: jobs”: Un bărbat a trimis fotografia cu un câine îmbrăcat în Steve Jobs în loc de CV pentru o cerere de angajare

Sursă imagine: Reddit
  • Un utilizator de Twitter a dezvăluit că a trimis din greșeală o poză cu un câine îmbrăcat în Steve Jobs în loc de CV-ul său, într-o cerere de angajare.
  • Imaginea includea, de asemenea, data nașterii și a morții fondatorului Apple.
  • De când a fost distribuită, postarea sa pe Twitter a primit peste 241.000 de like-uri și aproximativ 16.000 de retweet-uri.

Un utilizator de Twitter a dezvăluit că a trimis din greșeală o poză cu un câine îmbrăcat în Steve Jobs în loc de CV-ul său.
Prezent pe rețelele de socializare, David Bryon Queen a distribuit o imagine cu CV-ul său. El a scris un e-mail profesional, în care îi mulțumește angajatorului pentru că l-a luat în considerare pentru job. „Apreciez că m-ați păstrat în gând! Am atașat CV-ul meu în cazul în care doriți să îl păstrați la dosar”, a scris David.

Cu toate acestea, în loc să atașeze CV-ul său, David a trimis de fapt o fotografie a unui câine îmbrăcat ca Steve Jobs. Imaginea includea, de asemenea, data nașterii și a morții fondatorului Apple.

În legendă, dl David a spus: „Momentul în care am trimis din greșeală o fotografie a unui câine îmbrăcat ca Steve Jobs în loc de CV-ul meu”. În următorul tweet, el a spus în glumă: „Aveți grijă ce salvați în dosarul „jobs””.

De când a fost distribuită, postarea sa pe Twitter a primit peste 241.000 de like-uri și aproximativ 16.000 de retweet-uri.