Un client a returnat o carte împreună cu un bilet în care își cerea scuze că a întârziat 51 de ani

Sursă imagine: Instagram vancouverpubliclibrary
  • O bibliotecă a declarat că un client a returnat recent o carte, după o întârziere de 51 de ani.
  • Biblioteca Publică din Vancouver a declarat că volumul, „The Telescope” a fost returnat recent cu un bilet în care clientul își cerea scuze pentru întârziere.
  • Data de predare a cărții a fost ștampilată în interiorul acesteia: 20 aprilie 1971.

O bibliotecă a declarat că un client a returnat recent o carte cu un bilet în care își cerea scuze pentru că volumul a întârziat 51 de ani.

Biblioteca Publică din Vancouver a declarat într-o postare pe Instagram că volumul, „The Telescope” de Harry Edward Neal, a fost returnat recent cu un bilet autocolant în care clientul își cerea scuze pentru întârziere.

„Îmi pare foarte rău că este un pic cam târziu”, scrie în bilet, „dar în stare foarte bună”.

Data de predare a cărții a fost ștampilată în interiorul acesteia: 20 aprilie 1971.

Începând cu 1 iunie, taxele de întârziere au fost eliminate pentru toate articolele returnate la bibliotecă.

„Odată cu recenta noastră eliminare a taxelor de întârziere, nu li se va percepe niciun cent pentru returnarea lor târzie”, se arată în postarea de pe Instagram.

În interiorul cărții de restanțe se poate citi „amenzi pentru restanțe de cinci cenți pe zi, începând cu 1 august 1963”.

Dacă această taxă ar fi fost încă în vigoare, împrumutatul ar fi putut datora aproximativ 930,75 dolari. Dar, probabil, ar fi trebuit să plătească doar 12 dolari pentru articolul pierdut și costul cărții, până când aceasta ar fi fost returnată.