Povestea de viață a președintelui Zelenski a fost trasformată într-o nouă carte de benzi desenate

Sursă imagine; Twitter
  • Povestea de viață a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski a fost transformată într-o carte de benzi desenate.
  • Lucrarea, cea mai recentă biografie a TidalWave Comics, se numește „Political Power: Volodymyr Zelenskyy”.
  • Lucrarea glossy de 22 de pagini, lansată miercuri, spune povestea modului în care Zelenski, care a jucat cândva un președinte fictiv într-o emisiune TV, a ajuns la putere în 2019.

Povestea de viață a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski – de la comediant la lider în timpul războiului – a fost transformată într-o carte de benzi desenate. Lucrarea, cea mai recentă biografie a TidalWave Comics, se numește „Political Power: Volodymyr Zelenskyy”.

Lucrarea de 22 de pagini, lansată miercuri, spune povestea modului în care Zelenski, care a jucat cândva un președinte fictiv într-o emisiune TV, a ajuns la putere în 2019, promițând să pună capăt războiului cu separatiștii susținuți de Moscova în estul Ucrainei. El nu avea nicio experiență politică atunci când a preluat funcția de al șaselea președinte al țării.

Cine este el? Ce îl face să ticăie? De ce este el liderul potrivit pentru Ucraina în acest moment? Acestea sunt lucrurile de care am fost curios când am început cercetarea”, a declarat scriitorul Michael Frizell, citat de Reuters.

Artistul, Pablo Martinena, a mai desenat biografii despre David Beckham, Nelson Mandela și Donald Trump.

„Această carte înseamnă foarte mult pentru mine din cauza moștenirii mele ucrainene”, a declarat într-un comunicat editorul Darren G. Davis, cu sediul în SUA.