O femeie a găsit 36.000 de dolari ascunși într-o canapea disponibilă gratuit pe Craigslist

Sursă imagine: Hepta
  • O femeie din California a adus acasă niște mobilă pe care a primit-o gratuit de pe Craigslist.
  • Aceasta a găsit într-o pernă de canapea erau ascunși peste 36.000 de dolari în numerar.
  • Femeia a spus că a sunat persoana care a făcut anunțul și a aflat că mobila aparținea unei rude decedate recent.

O femeie din California a adus acasă niște mobilă pe care a primit-o gratuit de pe Craigslist. Aceasta a făcut o descoperire surprinzătoare, într-o pernă de canapea erau ascunși peste 36.000 de dolari în numerar, notează The Washington Post.

Vicky Umodu a declarat că a văzut două canapele și un scaun asortat care erau oferite gratuit pe Craigslist și s-a gândit că ar fi perfecte pentru noua ei casă din Colton, în comitatul San Bernardino.

Aceasta a spus că a sunat persoana care a făcut anunțul și a aflat că mobila aparținea unei rude decedate recent, iar familia încerca să scape de tot ce se afla pe proprietate.

„Abia m-am mutat și nu am nimic în casă. Am fost atât de încântată, așa că am luat-o și am adus-o înăuntru”, a declarat Umodu pentru KABC-TV.

Comorile ascunse de pe Craigslist

Umodu a spus că a descoperit curând că era ceva neobișnuit la una dintre pernele canapelei, așa că a desfăcut-o și a băgat mâna înăuntru.

„Am simțit că acolo era o grămadă de hârtie”, a declarat ea pentru The Washington Post. „Când am scos-o, am fost șocată”.

Perna conținea mai multe plicuri care s-au dovedit a conține mai mult de 36.000 de dolari în numerar.

Umodu a vorbit cu persoana care a făcut anunțul pe Craigslist și a spus că familia a descoperit și alte plicuri cu bani ascunse în jurul casei.

Familia i-a oferit lui Umodu o recompensă de 2.200 de dolari pentru returnarea plicurilor cu bani. Ea a spus că intenționează să cheltuiască banii pe un frigider nou.

„Nu mă așteptam la niciun ban de la el, nu mă așteptam”, a spus ea.