Avalanșa de meme-uri după arestarea lui Viktor Medvedciuk

  • Utilizatorii rețelelor de socializare reacționează cu umor la arestarea lui Viktor Medvedciuk.
  • Acesta este un reprezentant al facțiunilor politice pro-ruse din Ucraina și un prieten al președintelui rus Vladimir Putin.
  • Medvedciuk a ocupat funcții politice încă din anii 1990.

Singura explozie de care ne putem bucura aceste zile este cea de meme-uri! Utilizatorii rețelelor de socializare reacționează cu umor la arestarea lui Viktor Medvedciuk, reprezentant al facțiunilor politice pro-ruse din Ucraina și un prieten al președintelui rus Vladimir Putin.

Eroii meme-urilor au fost soția deținutului, prezentatoarea de televiziune Oksana Marchenko, președintele rus Vladimir Putin, Belarus Alexander Lukașenko, Ramzan Kadîrov și o figură de politicieni ucraineni.

Traducere: Cum arăți pe Insagra față de cum arăți în realitate.

Cine este Viktor Medvedciuk

Avocat de formație și om de afaceri bogat, care a ocupat funcții politice încă din anii 1990, Medvedciuk a fost plasat în arest la domiciliu anul trecut pentru a se confrunta cu acuzații de trădare și finanțare a terorismului, pe care le neagă. El a evadat la câteva zile după ce a început invazia rusă din februarie, notează Reuters.

Medvedciuk a fost fotografiat adesea cu Putin. El îl descrie pe președintele rus ca pe un prieten personal și spune că Putin este nașul fiicei sale cele mai mici, Daryna.

În timpul conflictului cu Rusia din estul Ucrainei din 2014, a jucat un rol în negocierile de pace, inclusiv ca membru al echipei de negociere a Ucrainei pentru schimbul de prizonieri.