Airbnb oferă o cameră secretă în emblematica moară de vânt Moulin Rouge

Sursă imagine: CNN
  • Airbnb a transformat o încăpere secretă din interiorul emblematicei mori de vânt roșii de la Moulin Rouge.
  • Luna viitoare, un număr select de călători vor arunca o privire înăuntru, întrucât Moulin Rouge se va asocia cu Airbnb.
  • Prețul pentru o noapte este unui simbolic, dar numai câteva „persoane selecte” vor putea rezerva.

Airbnb a transformat o încăpere secretă din interiorul emblematicei mori de vânt roșii de la Moulin Rouge într-o cameră inspirată din Belle Epoque.

Luna viitoare, un număr select de călători vor arunca o privire înăuntru, întrucât Moulin Rouge se va asocia cu Airbnb pentru a oferi unui număr restrâns de oaspeți posibilitatea de a sta în interiorul instituției pariziene, notează CNN.

Camera morii de vânt a fost transformată într-un budoar somptuos, înfășurată în perdele pastelate și împodobită cu artefacte fin de siècle și trimiteri atmosferice la teatrul de mai jos – de la costume de epocă și sticle de parfum până la o scenă de hârtie.

Dacă sunteți suficient de norocoși să prindeți un pat în moara de vânt pentru o noapte, vă va costa un euro simbolic.

Moulin Rouge, o mare atracție a Parisului

Moulin Rouge este situat în cartierul Montmartre din Paris. Moara de vânt roșie omonimă a fost un element de bază al localului încă de la începuturile sale, deși structura originală a ars în 1915. Actuala moară de vânt a fost construită în anii 1920.

Emmanuel Marill, directorul regional Airbnb pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a declarat pentru CNN Travel că nu este vorba de un concurs, ci doar câteva persoane selecte vor putea rezerva, deoarece Airbnb Moulin Rouge este o situație „unică în viață”.
Locul poate fi rezervat în doar trei nopți – 13, 20 și 27 iunie. Pe lângă o noapte în moara de vânt, oaspeții se vor putea bucura de spectacolul de cabaret caracteristic Moulin Rouge și de o masă franțuzească cu trei feluri de mâncare.

Potențialii oaspeți pot solicita rezervarea începând cu 17 mai la acest link. Fiecare noapte poate fi rezervată pentru maximum doi oaspeți. Oricine dorește să facă o rezervare trebuie să aibă un profil Airbnb, trebuie să aibă peste 18 ani și un istoric de cel puțin trei recenzii pozitive de la sejururi anterioare.
De asemenea, călătorii vor trebui să prezinte la check-in dovada unui test Covid negativ efectuat în termen de 72 de ore de la sosire.