A fost lansat un submarin transparent prin care turiștii pot admira lumea subacvatică

Sursă imagine: nixolympia.com
  • Un submarin inedit a întâmpinat pasagerii la primele sale scufundări publice, un pas extrem de important pentru turismul submarin.
  • Submarinul cu 24 de locuri are o carcasă acrilică transparentă, oferind o experiență subacvatică incomparabilă pentru cei aflați la bord.
  • În timpul scufundărilor de 30 de minute, pasagerii vor putea vedea epave, recifuri și viețuitoare marine.

Un submarin inedit a întâmpinat pasagerii la primele sale scufundări publice, un pas extrem de important pentru turismul submarin.
Triton DeepView 24, construit de compania de submersibile de lux Triton Submarines, cu sediul în Florida, a fost lansat în sfârșit luna trecută la complexul Vinpearl din Insula Hon Tre, Vietnam, la doi ani după ce a fost livrat.

Submarinul cu 24 de locuri, care poate atinge adâncimi de până la 100 de metri, are o carcasă acrilică transparentă, oferind o experiență subacvatică incomparabilă pentru cei aflați la bord.
În timpul scufundărilor de 30 de minute, pasagerii vor putea vedea epave, recifuri și viețuitoare marine, precum și un spectacol de scufundări conceput pentru a crește gradul de conștientizare în legătură cu problemele de mediu.

Măsurând 15,4 metri (50,5 picioare) lungime, Triton DeepView 24 este descris ca fiind„”practic silențios, complet nepoluant și nu produce emisii de carbon sau efluenți”.

Cât costă o călătorie cu acest submarin?

Triton DeepView 24, cunoscut și sub numele de Vinpearl Submarine Nha Trang, a fost livrat inițial în aprilie 2020 și urma să fie lansat mai târziu în acel an.
Cu toate acestea, debutul său a fost amânat din cauza pandemiei Covid-19.

Biletele pentru Vinpearl Submarine Nha Trang costă 60 de dolari pentru adulți și 40 de dolari pentru copii și pot fi achiziționate online, de la biroul de bilete Vinpearl sau prin intermediul unei agenții de turism.