Dacă nu bei cu mine, bei împotriva mea: Un angajat care nu a fost invitat la băut cu colegii a primit o despăgubire de 130.000 de dolari

Sursă imagine: Hepta
  • Un angajat a primit despăgubiri 131.000 de dolari după ce s-a plâns că a fost lăsat pe dinafară când nu a fost invitat la băut cu colegii.
  • Angajatul, o casierița în vârstă de 51 de ani, a fost singura persoană care nu a fost invitată.
  • Un tribunal a decis că a fost victimizată de colegii ei de la un cazinou din Londra ca urmare a unei plângeri de discriminare pe care a făcut-o împotriva unui alt angajat.

Un angajat a primit despăgubiri de 74.000 de lire sterline (131.000 de dolari) după ce s-a plâns că a fost lăsat pe dinafară când nu a fost invitat la băut cu colegii, notează 7news.

Angajatul, o casierița în vârstă de 51 de ani, a fost singura persoană care nu a fost invitată la băuturi, ceea ce a făcut-o să se simtă „evitată” de colegii ei.

Un tribunal a decis că a fost victimizată de colegii ei de la un cazinou din Londra ca urmare a unei plângeri de discriminare pe care a făcut-o împotriva unui alt angajat, a relatat Evening Standard.

Femeia, de origine africană mixtă, a câștigat plângerile pentru concediere nedreaptă, victimizare și discriminare pe motive de vârstă și rasă la locul de muncă și a primit 74.113 lire sterline de la tribunalul muncii.

Suntem în unanimitate de acord că a fi exclus din discuțiile de la locul de muncă despre o ocazie socială între colegi, când în mod normal ar fi fost inclus, ar supune un angajat la un prejudiciu la locul de muncă”, a declarat judecătorul de muncă Sarah Moor.