VIDEO. Procesul lui Gwyneth Paltrow pentru un accident de schi. Ce trebuie să știi

  • Gwyneth Paltrow este acuzată că ar fi responsabilă pentru un accident de schi din 2016.
  • Victima, Terry Sanderson, a cerut despăgubiri de milioane de dolari de la vedetă.
  • Avocații lui Paltrow susțin că Terry Sanderson a început procesul din dorința de a obține faimă și bani de pe urma actriței.

Gwyneth Paltrow se află în instanță din cauza unui accident de schi. Terry Sanderson, un optometrist pensionat, a acuzat-o pe actriță că l-a izbit pe o pârtie din stațiunea de lux din Park City, în anul 2016. Săptămâna aceasta, actrița se va afla într-un tribunal din Utah pentru a lua parte la procesul civil. 

Terry Sanderson susține că actrița a plecat imediat după accident, în ciuda rănilor pe care i le-a cauzat bărbatului. Mai mult, pensionarul a spus că în urma accidentului a fost diagnosticat cu o comoție cerebrală și mai multe coaste rupte.

Gwyneth Paltrow a negat că ar fi responsabilă de accidentul de schi, făcând la rândul său plângere împotriva lui Sanderson. Actrița susține că el a fost cel care s-a izbit de ea.

Ce trebuie să știi despre procesul lui Gwyneth Paltrow

Terry Sanderson, un veteran în vârstă de 76 de ani, a început procesul împotriva lui Gwyneth Paltrow încă din 2019. Inițial, el a cerut despăgubiri în valoare de 3 milioane de dolari. Cererea lui Sanderson a fost respinsă de judecător, scrie The Guardian. În procesul aflat în desfășurare, despăgubirile ajung la suma de 300.000$.

Unul dintre martorii lui Sanderson, Wendell Gibby, susține că „După accident, (Terry – n.r.) s-a deteriorat brusc”. Martorul este doctor radiolog și atestă și faptul că Terry „A trebuit să înceteze multe dintre activitățile pe care obișnuia să le facă”.

Gwyneth Paltrow solicită despăgubiri de doar 1$ și onorariul avocaților săi. Cel mai probabil, vedeta vrea să evidențieze faptul că nu banii sunt problema în acest proces, ci reputația sa. Avocații actriței atestă faptul că cei doi copii ai lui Paltrow sunt așteptați să depună mărturie. Aceștia au solicitat restricții speciale pe durata procesului, precum limitarea fotografierii în sala de judecată și în parcare.

Avocații lui Sanderson au încercat să o portretizeze pe Paltrow drept o vedetă nepăsătoare cu privire la daunele provocate veteranului. Ei au chemat-o pe fosta iubită a lui Sanderson să depună mărturie marți, pe 22 martie. Karlene Davidson a spus că accidentul „l-a schimbat” pe Sanderson, contribuind la dispariția dragostei dintre ei.

Tot marți, avocații lui Gwyneth Paltrow au sfătuit juriul să nu ia decizii bazate pe sentimentele de milă pe care i le poartă lui Sanderson. Avocații actriței consideră că pensionarul încearcă să obțină faimă și bani de pe urma lui Paltrow.