Festivalul de Film de la Cannes: Continuarea filmului „Top Gun” al lui Tom Cruise va fi proiectată în cadrul festivalului

image source: hepta
  • Continuare a filmului „Top Gun” va fi proiecta la Festivalul de Film de la Cannes din luna mai.
  • Eveniment va trece în revistă și cariera lui Tom Cruise la Hollywood, notează Reuters.
  • Tom Cruise a participat ultima dată la festivalul de la Cannes pentru filmul său din 1992 „Far and Away”.

Mult-așteptata continuare a filmului „Top Gun” va fi proiecta la Festivalul de Film de la Cannes din luna mai, unde va avea loc un eveniment care va trece în revistă și cariera lui Tom Cruise la Hollywood, au anunțat vineri organizatorii, notează Reuters.

Tom Cruise a participat ultima dată la festivalul de la Cannes, un eveniment anual strălucitor al industriei de pe Coasta de Azur, pentru filmul său din 1992 „Far and Away”.

Tom Cruise va fi prezent la Cannes pe 18 mai 2022 pentru proiecția filmului Top Gun: Maverick, a cărui lansare este programată pe 25 mai în Franța și pe 27 mai în SUA.

„Exact treizeci de ani mai târziu, pe 18 mai 2022, Festivalul de la Cannes îi va aduce un omagiu excepțional pentru realizările sale de-o viață”, au precizat organizatorii într-un comunicat.

Starul va avea o conversație pe scenă cu jurnalistul Didier Allouch în după-amiaza zilei de 18 mai și, mai târziu în aceeași zi, „va urca pe treptele Palais des Festivals pentru proiecția de seară”, a precizat festivalul, citat de The Hollywood Reporter.

Festivalul de Film de la Cannes 2022

Festivalul de Film de la Cannes, aflat la cea de-a 75-a ediție, se va desfășura în acest an între 17 și 28 mai. Acesta o să fie prezentat Virginie Efira. Actrița franco-belgiană va fi gazda ceremoniilor de deschidere și de închidere.