Un contor de gaze din Botoșani a fost inaugurat cu sobor de preoți și panglică tăiată de liderul PNL

  • În comuna Frumușica din județul Botoșani a fost inaugurată rețeaua de gaze, eveniment comemorat cu mare fast de către autoritățile locale.
  • La eveniment au participat două soboruri de preoți.
  • în localitatea botoșăneană a fost tăiată panglica de către Costel Șoptică, liderul PNL al județului Botoșani.

În comuna Frumușica din județul Botoșani a fost inaugurată rețeaua de gaze, eveniment comemorat cu mare fast de către autoritățile locale. Conform publicației locale Botosani Necenzurat, la eveniment au participat două soboruri de preoți. Tot în cadrul acestei „comemorări a nașterii gazului rural” în localitatea botoșăneană a fost tăiată panglica de către Costel Șoptică, liderul PNL al județului Botoșani.

Evenimentul a avut loc la școala din comuna Frumușica.

Cadou pentru botoșăneni, din propriile buzunare

Conform publicației Botoșani Necenzurat, Costel Șoptica și-a revendicat aducerea gazului în localitate, ca pe un merit propriu. Discursul său a împachetat gazul ca un cadou pentru cetățeni, fără să amintească de taxele și impozitele fără de care nu era posibilă demararea rețelei de gaze.

În schimb, acesta a ținut să-l felicite pe edilul localității. Astăzi la Frumușica s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce.”

 „S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii. Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu.