Pink Floyd și-a făcut TikTok. Cum au apărut adulții pe aplicație

  • Pink Floyd s-au alăturat luni, 30 mai, aplicației TikTok.
  • Ziua de 30 mai marchează, de asemenea, exact 50 de ani de când Pink Floyd a intrat în studio pentru a începe să înregistreze albumul lor de referință „The Dark Side Of The Moon”.
  • Cu toate că la început aplicația părea să fie adresată tinerilor, TikTok a explodat în popularitate și are acum peste un miliard de utilizatori activi lunar în întreaga lume.

Pink Floyd s-au alăturat luni, 30 mai, aplicației TikTok. Ziua de 30 mai marchează, de asemenea, un moment important în istoria trupei. Se împlinesc exact 50 de ani de când Pink Floyd a intrat în studio pentru a începe să înregistreze albumul lor de referință „The Dark Side Of The Moon”, care a fost lansat în 1972, scrie NME.

Cu toate că la început aplicația părea să fie adresată tinerilor, TikTok a explodat în popularitate și are acum peste un miliard de utilizatori activi lunar în întreaga lume. O nouă cercetare publicată în revista Addictive Behaviors evidențiază faptul că unele persoane pot dezvolta o dependență patologică față de platformă.

Loialitatea publicului este uimitoare: potrivit rețelei însăși, utilizatorul mediu al TikTok intră în aplicație de 7 ori pe zi și petrece 39 de minute pe zi pe ea.

Cum îmbătrânește TikTok-ul?

Principala revendicare a platformei din partea mediului de afaceri este un public tânăr: 40% dintre utilizatori au sub 18 ani. Există trei lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere aici:

  • În primul rând, există multe afaceri (evenimente, îmbrăcăminte, educație etc.) în care adolescenții sunt publicul potrivit.
  • În al doilea rând, segmentul de 14-24 de ani este foarte subestimat de afaceri. Pe de o parte, ei au banii lor (de la părinți sau de la joburi part-time). Pe de altă parte, fiind o generație proactivă, aceștia le oferă părinților idei: unde să meargă în vacanță, unde să comande mâncare, de unde să cumpere produse electronice.
  • În al treilea rând, Facebook, Twitter și Instagram au început, de asemenea, ca rețele de studenți. Și apoi inevitabilul s-a întâmplat peste tot – studenții și copiii au crescut odată cu platforma. Același lucru se va întâmpla și cu TikTok. Adolescenții vor crește, ca răspuns, rețeaua va dobândi noi funcționalități și vom obține o nouă rețea universală. Principalul lucru este că loialitatea publicului față de acest serviciu va crește vertiginos și acesta este aproape un nou Instagram.