O jucătoare de kickball a fost suspendată de pe Tinder pentru că a folosit aplicația pentru a-și recruta coechipieri

Sursă imagine: hepta
  • Gianna Pecchia folosea Tinder pentru a găsit recruți pentru echipa ei de kickball.
  • Pecchia face parte din Clubwaka, o ligă sportivă pentru adulți, fondată inițial ca World Kickball Association.
  • Pecchia a folosit Tinder pentru a găsi 25 de jucători în acest sezon de kickball – 18 pentru propria echipă și șapte pentru a ajuta la completarea altor trei echipe din ligă.

Gianna Pecchia, cunoscută și sub numele de „The Kickball Cupid” în comunitatea de kickball, folosea Tinder pentru a găsit recruți pentru echipa ei de kickball, notează USA Today.

Pecchia face parte din Clubwaka, o ligă sportivă pentru adulți, fondată inițial ca World Kickball Association.

Pecchia a folosit aplicația de dating pentru a găsi 25 de jucători în acest sezon de kickball – 18 pentru propria echipă și șapte pentru a ajuta la completarea altor trei echipe din ligă.

Dar, după un proces de recrutare foarte reușit, Tinder a interzis Pecchia pe termen nelimitat pentru încălcarea regulilor de promovare sau de solicitare. „Într-o zi, m-am dus să mă loghez și mi-a spus că ești interzis pe viață. Pe viață! – pare puțin cam sever”, a declarat Pecchia pentru Clubwaka. „Așa că asta a pus un mare factor de descurajare în recrutarea mea”.

De la Tinder la Bumble

După ce a fost interzis de pe Tinder, Pecchia a început să recruteze potențiali coechipieri pe Bumble BFF, o altă aplicație de întâlniri online și prietenie.

Într-un e-mail către USA TODAY Sports, purtătorul de cuvânt al departamentului de comunicare al Tinder, Sophie Sieck, a declarat că au analizat cazul lui Pecchia și că aceasta a fost „interzisă în mod corespunzător pentru că a încălcat una dintre liniile directoare ale comunității noastre”. Mai mult, Tinder nu este în măsură să „ofere o declarație oficială cu privire la detaliile conturilor individuale ale membrilor„.