Furgoneta din Scooby-Doo e disponibilă petru cazări pe Airbnb pentru a celebra 20 de ani de la lansarea filmului

Sursă imagine: Airbnb
  • Furgoneta iconică „Mașina Misterelor” din filmul Scooby-Doo este disponibilă pentru trei nopți de cazare pe Airbnb.
  • Airbnb a anunțat că „Mașina misterelor” este listată pentru trei sejururi de o noapte pe 24, 25 și 26 iunie, pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a lansării filmului.
  • Furgoneta este decorată cu „throwback-uri” din 2002.

Furgoneta iconică „Mașina Misterelor” din filmul live-action Scooby-Doo din 2002 este disponibilă pentru trei nopți de cazare în sudul Californiei pe Airbnb.

Airbnb a anunțat că „Mașina misterelor” este listată pentru trei sejururi de o noapte pe 24, 25 și 26 iunie, pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a lansării filmului.

Furgoneta este decorată cu „throwback-uri” din 2002, inclusiv un album Sugar Ray cu un CD player portabil, o lampă de lavă și un televizor de epocă pentru o vizionare nocturnă a emisiunii Scooby-Doo.

Sejurul vine, de asemenea, cu mese și gustări, jocuri misterioase și un salut virtual din partea „gazdei” Matthew Lillard, care l-a interpretat pe Shaggy în film și în continuarea acestuia.

„Îl canalizez pe Shaggy încă de la adaptarea live-action din 2002, iar el a fost o parte din mine încă de atunci”, a declarat Lillard în anunțul Airbnb. „Abia aștept să primesc oaspeții în lumea găștii Mystery Inc. în calitate de gazdă Airbnb și să le ofer o vacanță de vară pe care nu o vor uita niciodată – fără monștri!”.

Poți să dormi în furgoneta lui Scooby-Doo cu 20 de dolari pe noapte

„Mașina Misterelor” este disponibilă pentru rezervări începând cu 16 iunie, la ora 13:00

Oaspeții vor putea rezerva trei sejururi individuale de o noapte* pe 24 iunie, 25 iunie și 26 iunie pentru doar 20 de dolari pe noapte – pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a filmului live-action. În timpul sejururilor lor, oaspeții vor avea ocazia să trăiască precum Shaggy și Scooby în Mașina Misterelor.