Black Mirror se întoarce pe Netflix cu un nou sezon

  • O nouă serie din „Black Mirror” este în lucru la Netflix.
  • Au trecut aproape trei ani de când sezonul 5 al dramei distopice a avut premiera pe serviciul de streaming, în iunie 2019.
  • Sursele Variety indică faptul că o nouă serie antologică din „Black Mirror” se pregătește, iar castingul este în curs de desfășurare.

O nouă serie din „Black Mirror” este în lucru la Netflix. Au trecut aproape trei ani de când sezonul 5 al dramei distopice a avut premiera pe serviciul de streaming, în iunie 2019, dar sursele indică faptul că o nouă serie antologică din „Black Mirror” se pregătește, iar castingul este în curs de desfășurare, scrie Variety.

Deși detaliile despre poveștile specifice sunt ținute sub cheie, Variety înțelege că sezonul 6 va avea mai multe episoade decât sezonul 5, care a cuprins doar trei episoade și i-a avut ca protagoniști pe Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace și Miley Cyrus.

Black Mirror va continua să adopte o abordare mai cinematografică

O sursă apropiată de producție spune pentru Variety că ultimul sezon are un scop și mai cinematografic, fiecare episod fiind tratat ca un film individual. Acest lucru este, bineînțeles, în concordanță cu ultimele sezoane din „Black Mirror”, pentru care episoadele depășeau de obicei 60 de minute și aveau valori de producție incredibil de ridicate.

Spre deosebire de seria interactivă: Bandersnatch și cea de-a cincea serie care a precedat-o, se pare că cea de-a șasea serie antologică a lui Black Mirror va consta din mai multe episoade și va avea o „sferă de cuprindere mai cinematografică”, ceea ce este probabil un semn că serialul va lua o amploare și mai mare. În prezent, nu se știe când va începe producția celui de-al șaselea sezon din Black Mirror.