Squid Game devine realitate: Netflix plănuește un reality-show cu 456 de jucători și un premiu de 4,56 milioane de dolari

Sursă imagine: hepta
  • Netflix plănuiește să transforme Squid Game într-un serial de tip reality-show cu 456 de jucători.
  • Vorbitori de limbă engleză din întreaga lume vor concura pentru un premiu în bani de 4,56 milioane de dolari.
  • Concurenții se vor întrece într-o serie de jocuri inspirate din serial, plus unele noi.
  • Castingul este acum în curs de desfășurare.

Netflix plănuiește să transforme Squid Game într-un serial de tip reality-show cu 456 de jucători, scrie Deadline Hollywood.

Netflix a comandat un serial în zece părți Squid Game: The Challenge, în care vorbitori de limbă engleză din întreaga lume vor concura pentru un premiu în bani de 4,56 milioane de dolari, cel mai mare premiu în bani pentru un reality-show.

Concurenții se vor întrece într-o serie de jocuri inspirate din serial, plus unele noi, iar strategiile, alianțele și caracterul lor vor fi puse la încercare în timp ce concurenții sunt eliminați în jurul lor. Castingul este acum în curs de desfășurare.

Vestea vine după ce serialul cu scenariu a fost reînnoit oficial pentru un al doilea sezon la începutul acestei luni.

Squid Game, de la serial la realitate

Serialul, care a fost lansat în septembrie 2021, urmărește 456 de concurenți care se întrec între ei într-un joc de supraviețuire misterios și mortal, care implică mai multe runde de jocuri din copilărie, pentru a câștiga un premiu în valoare de 45,6 miliarde de woni (35 milioane de dolari) care îi poate scoate din sărăcie. Fiecare joc este un joc tradițional coreean pentru copii, cum ar fi Red Light, Green Light, dar consecința pierderii este moartea.

Squid Game a cucerit lumea cu povestea captivantă și imaginile iconice ale regizorului Hwang. „Îi suntem recunoscători pentru sprijinul său în timp ce transformăm lumea fictivă în realitate în această competiție masivă și experiment social”, a declarat Brandon Riegg, vicepreședinte al seriei de documentare și al seriei de documentare la Netflix.

„Fanii serialului dramatic vor avea parte de o călătorie fascinantă și imprevizibilă, în timp ce cei 456 de concurenți din lumea reală navighează în cea mai mare serie de concursuri, plină de tensiune și răsturnări de situație, cu cel mai mare premiu în bani de până acum la final.”