Atac armat la o universitate din Rusia. Studenții au sărit de la fereastră

Sursa foto: Twitter/ RT

UPDATE Bilanțul victimelor a crescut: 8 persoane ucise și cel puțin 6 persoane rănite

Bilanțul persoanelor decedate a crescut la 8 persoane.

UPDATE: Atacatorul ar fi fost omorât

Atacatorul care s-a plimbat pe aleile campusului Universității din Rusia a fost găsit și ar fi fost omorât. Bilanțul victimelor, până în prezent, este de: cinci persoane decedate și șase răniți.

Imagini cu impact emoțional puternic

Imagini cu victimele atacatorului din Rusia.

Mesajul atacatorului pe o rețea de socializare: „Ceea s-a întâmplat nu a fost un atac terorist. Nu am stat în organizații extremiste și nu am fost un om religios. Nimeni nu știa ceea ce plănuiam să fac. Am organizat totul singur. M-am gândit mult la asta, au trecut anii și acum am înțeles că a venit momentul mult visat.

Știre inițială

Un atac armat s-a produs într-o universitate din orașul rus Perm. RT News prezintă imagini cu studenți sărind pe ferestre pentru a scăpa de atacator sau atacatori.

Pe rețelele de socializare au fost urcate mai multe imagini cu atacatorul, fotografiat de studenți. Este îmbrăcat în negru, din cap până în picioare.

Atacatorul de la universitatea din Rusia

Forțele de securitate au ajuns în zonă, dar zona nu este securizată în acest moment.

Ar fi fost stabilită identitatea atactorului: un student de 18 ani. S-ar fi baricadat într-o sală de curs și ar fi spus că este visul vieții lui să dea un atac armat. Visează la acest lucru din clasa a zecea.