Fosta iubită a lui Elon Musk, fotografiată în timp ce citea „Manifestul Partidului Comunist”

Fost iubită a lui Elon Musk s-a fografiat citind „Manifestul Partidului Comunist”. Fotografia a generat un val de discuții aprinse. Cântăreața Grimes nu s-a lăsat intimidată și a venit și cu explicația: a încercat doar să le dea un nou subiect paparazzilor.

Cântăreața – care s-a separat de miliardarul Elon Musk în urmă cu doar câteva săptămâni potrivit cuplului, a iscat discuții aprinse după ce s-a fotografiat citind Manifestul Partidului Comunist. O situație paradoxală, dacă ne uităm la conturile sale și la miliardele lui Musk!

Claire Boucher pe numele său real, artista a venit la câteva zile distanță și cu explicația – a fost doar o încercare de a-i trolla pe paparazzi care nu îi mai dau pace.

„Paparazi m-au urmărit la o ședință foto, așa că m-am gândit să le fac o farsă în cel mai tare mod posibil. Și a funcționat!”, a scris Grimes, pe Twitter.

Ea a postat pe contul de Twitter un titlu despre care a spus că a amuzat-o teribil. „Planul a funcționat”, a scris ea. „Sinceritate completă: încă locuiesc cu Elon Musk și nu sunt o comunistă”, a mai zis Grimes.