Mobile World Congress 2024 îți aduce ce-i mai hot în tehnologie la Barcelona

  • Între 26 și 29 februarie găsești în Catalunia prezentările Mobile World Congress 2024.
  • „Vom vedea cu siguranță noi modele de telefoane” îți promite jurnalistul Andrew Lanxon.
  • Informatizarea spațială s-ar putea să fie următorul domeniu atractiv pentru companii.

Jurnalistul Andrew Lanxon îți jură că ai ce să aștepți de la unul dintre cele mai influente evenimente dedicate conectivității globale. Lanxton îți promite că ai ce să vezi la Barcelona de luni, 26 februarie: „Este un eveniment concentrat pe aparate mobile, așa că vom vedea cu siguranță noi modele de telefoane. De obicei ne așteptăm să vedem lansări de la Nokia, de la TCL, Honor și o întreagă serie de alte nume. Desigur asta așteptăm să vedem și acum. De fapt Honor deja a anunțat că va lansa următorul său model Magic 6 Pro, pe 25 februarie. Iar londonezii de la Nothing vin cu cel mai nou dispozitiv, Nothing Phone 2A.”

Bijuteriile electronice și căștile virtuale fac legea

Dar telefoanele mobile s-ar putea să aibă concurență serioasă în acest an. Nu numai dispozitivele electronice pe care le poți purta ca bjuterii sunt în cauză, ci și domeniul informatizării spațiale

„E foarte probabil să vedem dispozitive spectaculoase la târg. Fie că o să fie vorba despre inele precum cel de la Galaxy sau ne trezim cu o serie de coliere smart ori cercei, rămâne să vedem. Dar același lucru ar putea să fie adevărat și în materie de realitate mixă ori de căști informatice spațiale. Vision Pro de la Apple a luat lumea pe sus… așa că e foarte probabil să vedem niște dispozitive concurente de la alte companii care își doresc să ia parte la acțiunea de informatizare spațială”, explică Lanxon.