Impactul lui C. Ronaldo la United: Jucătorii nu s-au atins de desert

Jucătorii lui Manchester United au refuzat să mai mănânce desertul, urmându-i exemplul lui Cristiano Ronaldo.

Într-un interviu acordat pentru talkSPORT, portarul de rezervă al celor de la Manchester United, Lee Grant, a dezvăluit că nimeni nu s-a atins de desert înaintea meciului cu Newcastle.

United a câștigat acel meci cu scorul de 4-1, Cristiano Ronaldo marcând primele două goluri. Totuși, se pare că influența portughezului se resimte și în afara terenului.

„Asta a fost vineri seară la hotel, în mod normal, îți termini cina și mai fentezi puțin regimul. Pe masă erau plăcinte de mere și negrese cu cremă. Nici măcar un jucător nu s-a atins de deserturi. Stăteam la masă și unul dintre băieți mă întreabă „Ce are Cristiano în farfurie?”. M-am uitat și, evident, era cea mai sănătoasă mâncare pe care ți-o puteai imagina. Am rămas șocat cum nici măcar un jucător nu s-a atins de deserturi”, a spus Lee Grant, venit la United în 2018.

Astfel, putem vedea cum Cristiano Ronaldo reprezintă un exemplu pentru coechipierii lui chiar și când vine vorba de dietă. Nu e de mirare că superstarul în vârstă de 36 de ani se află într-o formă fizică excelentă.

Înainte de a marca al doilea său gol în poarta lui Newcastle, Cristiano Ronaldo a atins o viteză de peste 32 km/h, notează Daily Star.