Zion: Super-iahtul cu un ochi de sticlă uriaș

Sursă imagine: CNN
  • Studioul Bhushan Powar Design a îmărtășit imagini ale unui super-iahtului de 110 metri numit Zion, caracterizat de un „ochi de sticlă”.
  • Noul concept de la studioul indian de design de iahturi Bhushan Powar Design ar putea fi unul dintre cele mai atrăgătoare de până acum.
  • Vasul de 110 metri are o cupolă de sticlă uimitoare care arată ca un ochi gigantic sau ca o „gaură neagră”.

Studioul Bhushan Powar Design, cu sediul în India, a îmărtășit imagini cu super-iahtul de 110 metri numit Zion, caracterizat de un „ochi de sticlă”.
În ultimii ani, iahtul a primit înfățișări extravagante inspirate de nave spațiale, rechini, filme post-apocaliptice și chiar origami.
Cu toate acestea, acest nou concept de la studioul indian de design de iahturi Bhushan Powar Design ar putea fi unul dintre cele mai atrăgătoare de până acum.
Vasul de 110 metri, numit Zion, are o cupolă de sticlă uimitoare care arată ca un ochi gigantic sau ca o „gaură neagră”, relatează CNN.

Servind drept platformă de vizionare pentru cei de la bordul superiahturilor, oferă o vedere la 360 de grade și, fără îndoială, va atrage atenția maximă în timp ce se află pe mare.
„Conceptul nostru atrage privirile cu eleganța sa modernă și îl surprinde pe proprietar cu misterele adâncurilor”, spun designerii, înainte de a sublinia că găurile negre – puncte din spațiu atât de dense încât creează adâncuri de gravitație – „atrag energie”.

În timp ce principala atracție vizuală a Zion este galeria de vizionare din sticlă, interiorul este plin de facilități. Pe puntea principală se află un apartament al proprietarului, cu balcoane sky lounge acționate electric pe fiecare parte. Puntea sa principală dispune de un spațiu de luat masa deschis, luminat de fundul de sticlă al piscinei infinity de pe puntea din spate a conceptului.