Vasul „The World” plimbă superbogații în jurul lumii. Cum poți să fii unul dintre ei

  • The World” oferă superbogaților 165 de apartamente de lux.
  • Accesul pe vas se face cu invitație și o avere de 10 milioane de dolari.
  • Rezidenții plătesc minim 1,6 milioane de dolari pe un apartament.

Vacanțele bogaților din serialul „The White Lotus” sunt cât se poate de reale. Le poți trăi și tu pe vasul „The World”, care plimbă superbogații în jurul lumii. Ai nevoie doar de o invitație și o avere minimă de 10 milioane de dolari. După ce ai ajuns la bord, începe aventura.

The World” este un vas de croaziera de lux care oferă apartamente private celor extrem de bogați. Pentru a cumpăra un apartament, trebuie să fii invitat și aprobat de rezidenți. Peter Antonucci, un fost rezident, descrie viața la bord ca fiind plină de petreceri și aventuri, similare cu scenariile din The White Lotus”. După șase ani petrecuți navigând, Antonucci a ales să părăsească nava, inspirat să scrie romane bazate pe experiențele sale.

Antonucci povestește despre viața socială la bord, cu petreceri frecvente și o comunitate in care afacerile amoroase erau destul de frecvente. Rezidenții pot personaliza apartamentele și participa la evenimente exclusiviste în porturi celebre. Traseul se votează cu 3 ani înainte, iar evenimente precum Wimbledonul sau fenomenele astronomice sunt luate în calcul dinainte. Partea cea mai interesantă este că poți coborî de pe vas și să-l prinzi cu avionul la următoarea escală.

The World – Residences at Sea

Cum ajungi să locuiești pe The World”?

Condiția este să ai 10 milioane de dolari avere și să fii invitat. Peter Antonucci și soția sa au aflat despre The World” printr-un articol și au fost fascinați de concept. Nu voiau sa aibă problemele de gestionare a propriului iaht.

După o călătorie de test, Antonucci a fost convins de frumusețea și luxul oferit. La început li s-a părut scump prețul de 1 milion de dolari pentru un apartament, dar după ce a ajuns la bord a întrebat câte mai sunt disponibile. A avut 4 apartamente, iar poveștile de pe vasul „The World” îl inspiră acum să scrie cărți despre aventurile trăite la bord.