Revista Vogue îi cere proprietarului unui bar cu același nume să redenumească localul

Sursă imagine: guim.co.uk
  • Proprietarul unui pub din mediul rural englez spune că o revistă de modă i-a cerut să schimbe numele barului fiindcă are aceiași denumire ca revista: Vogue.
  • Proprietarul localului rămâne pe poziții și nu consideră că are de ce să schimbe numele barului.
  • Numele barului vine de la numele localității Vougue, Regatul Unit.

Proprietarul unui pub din mediul rural englez spune că o revistă de modă i-a cerut să schimbe numele barului fiindcă are aceeași denumire ca revista: Vogue.

Mark Graham, proprietarul barului „Star Inn at Vogue”, a declarat că a primit o scrisoare de la editorul revistei britanice Vogue, Conde Nast, notează Associated Press. În scrisoare i se spunea că numele ar putea „cauza probleme” deoarece publicul ar putea confunda cele două afaceri.

El a spus că scrisoarea din partea lui Sabine Vandenbroucke, director operațional al Conde Nast Marea Britanie, îl întreba dacă va schimba numele, adăugând: „Vă rugăm să răspundeți în termen de șapte zile sau vom lua măsuri de remediere”.

Numele barului vine de la numele localității Vogue, Regatul Unit

Proprietarul localului rămâne pe poziții și nu consideră că are de ce să schimbe numele barului.

„Întotdeauna este prea mult un caz în care băieții mari încearcă să calce în picioare băieții mici și, de îndată ce mi-am dat seama ce încercau să facă, am spus „nu mă ai pe mine, frumosul meu””, a declarat el pentru postul de televiziune ITV.

Acesta a trimis un răspuns în care a precizat că satul Vougue, situat în comitatul Cornwall, la aproximativ 400 de kilometri sud-vest de Londra, este considerabil mai vechi decât revista, a cărei ediție britanică a fost fondată în 1916.

Presupun că în momentul în care ați ales numele Vogue… nu ați cerut permisiunea sătenilor din adevăratul Vogue”, a scris el.

„Ca răspuns la întrebarea dvs. dacă ne vom schimba numele, este un NU categoric”.