Regele Charles este extrem de emoționat de mesajele de sprijin primite din partea oamenilor. Ce a făcut acesta de la aflarea diagnosticului

  • Un copil a scris: „Nu renunța niciodată. Fii curajos. Nu-ți depăși limitele. Fă-te bine cât mai curând.”
  • O persoană i-a spus: „Bărbia sus, pieptul afară, rămâne pozitiv și nu te lăsa să te doboare. Crede-mă, funcționează, dar principalul lucru este familia”.
  • Miercuri, Regele Charles al III-lea și-a îndeplinit primele îndatoriri oficiale.

Regele a fost copleșit de mesajele de sprijin din partea a aproximativ 7.000 de oameni din întreaga lume de la diagnosticul său de cancer, spune Palatul Buckingham. Mulți oameni au scris pentru a-i povesti despre propriile experiențe legate de boală sau pentru a-i oferi sfaturi. O persoană i-a spus: „Bărbia sus, pieptul în față, rămâi pozitiv și nu te lăsa doborât. Crede-mă, funcționează, dar principalul lucru este familia”, scrie The Independent.

Un copil a scris: „Nu renunța niciodată. Fii curajos. Nu-ți depăși limitele. Fă-te bine cât mai curând.” Cei care au inclus o adresă vor primi un mulțumire, a spus echipa.

Miercuri, Regele Charles al III-lea și-a îndeplinit primele îndatoriri oficiale – o audiență cu prim-ministrul Rishi Sunak și o ședință a Consiliului Privat – de când diagnosticul a fost făcut public.

Imaginile l-au arătat pe Sunak spunând: „E minunat să te văd arătând atât de bine”, iar Regele a răspuns: „Totul este făcut cu oglinzi”. Bătrânul de 75 de ani a spus că a fost mișcat de mesajele și urările de sprijin pe care le-a primit. Premierul i-a spus că „țara este în spatele tău”.

De la diagnosticare, Regele Charles al III-lea a amânat toate sarcinile publice.