Pasagerii unui avion sunt furioși după ce Wizz Air i-a abandonat la 300 km față de destinație

Sursă imagine: hepta
  • Operatorul de transport aerian Wizz Air se confruntă cu o avalanșă de plângeri din partea pasagerilor furioși.
  • Aceștia au fost abandonați pe un alt aeroport, la peste 300 km de destinație, în toiul nopții.
  • Un pasager a declarat că la aterizare, echipajul „a dispărut” și nu au existat autobuze care să-i transporte către destinația lor.

Operatorul de transport aerian Wizz Air se confruntă cu o avalanșă de plângeri din partea pasagerilor furioși, după ce o călătorie de coșmar s-a încheiat la peste 300 km de destinație, în toiul nopții.

Zborul trebuia să decoleze de pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, Israel, duminică, la ora 21.25 (ora locală), cu destinația Londra Gatwick, Marea Britanie. O întârziere de peste trei ore au făcut ca avionul să piardă locul de aterizare la Gatwick, informează The Independent.

Aeronava Wizz Air a aterizat la 320 de km față de destinație

Pasagerii au fost anunțați că zborul va ateriza în schimb la Londra Luton, ceea ce a provocat o altă întârziere, deoarece a fost nevoie de combustibil suplimentar.

Cu 30 de minute înainte de aterizarea în Marea Britanie, piloții au anunțat că nu mai pot ateriza la Luton, deoarece avionul pierduse din nou locul de aterizare, așa că se vor îndrepta spre Aeroportul Doncaster Sheffield, aflat la 320 km de Gatwick.

Înainte de aterizarea de la ora 3.15, pasagerilor li s-a spus că autocarele îi vor duce pe cei trei ore și jumătate până la Gatwick, însă, odată ce avionul a aterizat, echipajul „a dispărut” și nu au existat autobuze, a declarat un pasager pentru The Mirror.